Skjørost med trollkrem

Skjørost med Trollkrem. Foto Arne Nohr

Skjørost med Trollkrem. Foto Arne Nohr

Å du slette tid så mye og så fin tyttebær det er nå! Jeg blir stadig mer begeistret for denne røde og fristende bæra som har så mange bruksområder! I dag byr jeg på Skjørost fra Rørosmeieriet med herlig trollkrem. Det er smaker som passer godt sammen. Dette er en lett og luftig dessert. Økologisk og kortreist mat!  Fordi jeg fortjener det! 🙂

Trollkrem

2.5 dl tyttebær

1 eggehvite

4 ss sukker

1/4 ts vaniljesukker (Jeg bruker Dansukker sitt med ekte vanilje i)

Ha alle ingrediensene i en bolle, og visp med miksmaster til du får en stiv og luftig krem. Du skal kunne snu bollen opp/ned. Ta ønsket mengde skjørost, og ha trollkrem over. Pynt gjerne med en timiankvast og/eller friske bær. En god kopp kaffe gjør dette til en himmelsk stund. I dag anbefaler jeg Bålkaffen til Kaffelarsen på Vermundsjøen.

Du har kanskje også lyst til å lese...