Bær til jul

Tyttebærsirup. Foto Jesper Nohr

Tyttebærsirup. Foto Jesper Nohr

Bær til jul

Jeg bruker alltid bær til jul. I år har det vært et fantastisk bærår. Her i de dype trysilianske skoger har vi boltret oss i store bærmengder, både molter, bringebær, blåbær, krekling, tyttebær, markjordbær og blokkebær for å nevne noen. Bær med fantastisk god smak og god kvalitet. Jeg plukket den siste blåbæra i går (tror jeg), og nå er  kjølerom, frysere, flasker og glass fylt opp! Mange har kanskje gjort det samme. Hva kan bær brukes til, kanskje spesielt i forbindelse med desember og  jul?

Jeg kommer gjerne og prater om bær som kan nytes i julehøytiden. Foredraget gir deg tips og råd. Bilder. Varighet ca 45 minutter.  Ta kontakt: post@kirstenwinge.no

Mormors fyrstekake med tyttebær. Foto Esten BorgosMormors fyrstekake med tyttebær. Foto Esten Borgos

 

Molter. Foto Jesper Nohr

Molter. Foto Jesper Nohr

Du har kanskje også lyst til å lese...