Fargerike og smakfulle gulerøtter

Fargerike og smakfulle gulerøtter. Foto Arne Nohr

Fargerike og smakfulle gulerøtter. Foto Arne Nohr

Nesten like mange farger som i regnbuen…Det er artig å høste disse fargerike røttene! De dekorerer viltmåltidet og annen mat.

Ovnsstekte poteter og grønnsaker

10 mandelpoteter

2 gulrøtter

2 rødbeter

½ kålrot

3 sjalottløk

150 gram sopp

3 ss smør eller olje

Salt, pepper

Krydder hvis ønskelig

Del potetene i båter og de øvrige grønnsakene i biter. Hell over smør eller olje, salt og pepper. Her har jeg brukt verdens beste smør som lages i Nordbrenna. Stekes ved 200 grader i ca 30 minutter. Hell over frest sopp og løk etter steking.

Ovnsbakte grønnsaker. Foto Kirsten Winge

Ovnsbakte grønnsaker. Foto Kirsten Winge

Du har kanskje også lyst til å lese...