Sølvplass i Beijing i Gourmand World Cookbook Awards med Bærboka!

gourmandDet ble 2. plass i den store konkurransen i Beijing med Bærboka. Det betyr at boka kan tituleres som «Best in the world». Det er fantastisk! Jeg var glad for å komme til finalen, og med en så fin plassering der er dette en god drøm! Takk til Vigmostad&Bjørke for at dere har hatt troen på meg! Takk til fotografene Ove Bergersen og Esten Borgos. Takk til Johan Hval som var redaktør på boka, og Guro Barstad som var redaktør på den første bærboka. Takk til alle bærentusiaster som er interesserte og som har kjøpt boka. Tenk at jeg har sittet her i Søre Osen og fått til dette!En stor takk til mine kjære her hjemme, Arne og Jesper.

«Alla dessa dagar som kom och gick, – inte visste jag at det var själva livet».

Du har kanskje også lyst til å lese...