Bærboka er norsk vinner i sin kategori i GOURMAND WORLD COOKBOOK AWARDS 2013

Gjett om jeg er stolt!!!! Har akkurat fått beskjed om at Bærboka er norsk vinner i klassen «Best single subject» i Gourmand World Cookbook Awards. En stor takk til Vigmostad&Bjørke som har hatt tro på meg, redaktør Johan Hval og fotografene Esten Borgos og Ove Bergersen. En stor takk til Konstadtunet og Torill Mevik og Kjell Konstad som hadde lanseringen av boken på sitt idylliske sted. Takk til alle  som har hatt arrangementer i forbindelse med boka. Takk til mine to prøvesmakere og de som betyr aller mest for meg – Arne og Jesper! Beijing neste!

CONGRATULATIONS!!

December 19, 2013

GOURMAND WORLD COOKBOOKS  AWARDS 2013

–          YOU ARE THE WINNER IN  NORWAY

–          YOU QUALIFY FOR THE NEXT “GOURMAND BEST IN THE WORLD” COMPETITION

                                                    

WITHBærboka, Kirsten Winge

Photo: Ove Bergersen

 

In the category:  Best   Single Subject  Cookbook

                           

You can win again in the next step.

The winner in each country will compete against winners in the same category in other countries for The Best in the World. The results will be announced on May 20-21, 2014  at the annual Awards event. It will take place in Beijing during  the first “Beijing Cookbook Fair”, May 19-21, 2014.

 

 

 

CONGRATULATIONS!!

For more information, contact:

 

Edouard Cointreau, President        

Cover bærboka                      

Du har kanskje også lyst til å lese...