«Moltetur» på 3. plass i Gourmand Awards 2021

Moltetur

«Moltetur» på 3. plass i Gourmand Awards 2021

Det er stor glede i de dype skoger i kveld! Boka «Moltetur» kom på 3. plass i finalen i Gourmand Awards 2021, og har rett til å tituleres som «Best in the World». På grunn av Covid-19 ble seremonien i Paris flyttet fra 5. juni til 29. november, men resultatene ble annonsert nå. «Moltetur» kom på 3. plass, bak Storbritania som vant og Sverige på 2. plass.

En stor takk til forlaget vårt – Vigmostad&Bjørke som lar oss være med på laget. Takk til vår redaktør Inge Kristiansen. Takk til Jesper for alle fine molteturer. Takk til alle som har kjøpt boka, og alle som oppmuntrer og inspirerer hele tiden. Dette er stort for oss!

I kveld blir det feiring med en liten Calvados!

Hilsen Kirsten og Arne

Du har kanskje også lyst til å lese...