Nominert til Årets bygdeprofil 2014!

Bygdeprofil 2014 faksimile Nationen

Klikk bilde for å gå til avstemming på nationen.no

Det er med stolthet og glede jeg konstaterer at jeg er
nominert til årets bygdeprofil 2014. Gå inn på nationen.no og stem!

Året har så langt vært helt utrolig. Mange nye utfordringer og mange milepæler. Egen webside med blogg som nå har passert 20.000 visninger i år. Nye og spennende kontakter, utfordrende oppdrag både for TV og radio, «autorisert» syltetøysmaker, sølvmedalje i den prestisjetunge konkurransen Gourmand World Cookbook Awards, og oktoberprofilen i Magiske Elverum  for å nevne noe. Flere av mine tidligere utgitte bøker er nå revidert, og skal ut i nye opplag. Korrekturlesing ble unnagjort i forrige uke, og godt er det.

Ja, det er helt vilt… En kan bli ydmyk av mindre!
Nominasjonen til Årets bygdeprofil 2014 er i konkurranse med sju andre profilerte og dyktige mennesker, og det er selvfølgelig ikke opp til meg å avgjøre om det blir slik. Faktisk er det Nationen på web som håndterer avstemmingen.

Du kan gi din stemme du også ved å klikke deg inn på Nationen.no.
Du finner avstemmingen ved å rulle ned i innlegget på Nationens webside.

Stem på meg – eller stem på noen andre du mener fortjener å vinne! 

 

Du har kanskje også lyst til å lese...