«Den store høsteboka» er norsk vinner i Gourmand World Cookbook Awards 2018

Den store høsteboka

«Den store høsteboka» er norsk vinner i Gourmand World Cookbook Awards 2018

I dag kom det en hyggelig mail fra Kina. Det er ikke hver dag jeg får mail derfra. Den kom med årets første julegave!
Det er en stor glede å fortelle at «Den store høsteboka» er norsk vinner i Gourmand World Cookbook Awards 2018. Neste runde i januar er at finalebøkene kommer på shortlist, før den store finalen i Yantai 26. mai 2018. Dette er den eneste konkurransen hvor matbøker og kokebøker fra hele verden konkurrerer.
Tusen takk til alle som har bidratt til at boka ble så fin! Takk til redaktør Frode Molven , Vigmostad & Bjørke, alle bokhandlere som står på for å selge boka, og ikke minst en stor takk til dere lesere! Dette er bare moro!
 «The Gourmand World  Cookbook Awards are delighted to announce that Den store hosteboka is the winner selected to represent Norway  in the Fruits category. The awards event will be Saturday May 26 and May 27 2018 in Yantai, China.       Your book will now compete in its categoriy against other countries for The Best in the World. The results will be announced on May 26, 2018 at the annual Gourmand Awards Ceremony.»

Du har kanskje også lyst til å lese...