Gourmand World Cookbook Awards 2021

Moltetur

Gourmand World Cookbook Awards 2021

I dag fikk jeg en hyggelig melding! Boka “Moltetur” er på lista til Gourmand World Cookbook Awards 2021″. Finalen foregår i Paris i begynnelsen av juni 2021. Jeg krysser fingre for at det kan være mulig å reise dit for å være med! Dette blir spennende!

Her er lista med alle bøkene i denne kategorien som kjemper om å bli “Best in the world”:

E11 FrUIT

France – L’ Orange dans tous ses etats, Helene Cognac (Books on Demand)
Norway – Moltetur, Kisten Winge (Vigmostad Bjorke)
Peru – Avocados in Bloom, Colette Dike, Xavier Equihua (Peruvian Avocado Commision)
Spain – La Cereza de Milagros en la Gastronomia, Jose Andres Alvaro Ocaniz (Desire Ediciones) Sweden – Gröna, Sköna Tillbehör, Birgitta Hoglund (Bladh by Bladh)
UK – The lost orchard, Raymond Blanc (Headline)
Uruguay – Frutos Nativos of Uruguay, #3, Laura Rosano
USA Writing – Fruteros, Rocio Rosales (University California)
USA Cooking – Simple fruit, Laurie Pfalzer (Sasquatch)

Du har kanskje også lyst til å lese...