Jeg velger meg elg

Jeg velger meg elg

Jeg velger meg elg

Boka «Jeg velger meg elg» er min første bok.

Kirsten Winge: Jeg velger meg elg.  Landbruksforlaget. 2003. Denne boka er utsolgt fra forlag etter at den ble trykket opp i 4 opplag. Det er planlagt  opptrykk av denne boka på forlaget Vigmostad&Bjørke.

Boka gir deg inspirasjon og kunnskap til kreativ utnyttelse av elgkjøttet og tar for seg alle deler av slaktet, med forslag til ulike tilberedningsmetoder og over hundre oppskrifter. Tradisjonelle retter presenteres side om side med mer moderne varianter – til felles har de enkel tilberedning og lett tilgjengelige råstoffer. Boka er krydret med små litterære perler – gode historier om elg og elgjakt fra kjente forfattere og jegere. Esten Borgos’ fotografier er et fristende følge til teksten.

Du har kanskje også lyst til å lese...