«Perfekt viltkjøtt» -Best in the World

Perfekt viltkjøtt. Foto Arne Nohr

I dag er det stor glede her i de dype trysilianske skoger! «Perfekt viltkjøtt» kom på pallen i Yantai i Kina i finalen i Gourmand World Cookbook Awards 2017. Boka kom på tredjeplass, og alle de tre beste tituleres med «Best in the World». Dette er en stor seier og en solid anerkjennelse!

For meg så er det helt uvirkelig at to av mine bøker har vært med i finalerunden, og kommet på pallen. Forrige gang var i 2014 med Bærboka.

Det er ekstra trivelig at det er han jeg spiser frokost sammen hver eneste dag som har fotografert alle bildene i boka! Tusen takk Arne!

En stor takk til vårt forlag Vigmostad&Bjørke for at vi får være med på laget! Takk til verdens beste redaktør, Frode Molven. Du er fantastisk! Takk til alle bokhandlere som gjør en flott jobb med boka. Takk til Gransjøberget Viltkjøkken for en flott ramme rundt boklanseringen i september 2016. Og sist men ikke minst: En stor og varm takk til alle lesere som til daglig er mine viktigste inspirasjonskilder.

Du har kanskje også lyst til å lese...