Blings med Camembert og granskudd/løvetanngelé

Blings med Camembert og granskudd/løvetanngelé. Foto Arne Nohr

Blings med Camembert og granskudd/løvetanngelé. Foto Arne Nohr

Blings med granskudd/løvetanngelé

Det er så mange gode smaker og vakre farger nå på våren og forsommeren. I kveld byr jeg på en blings med Camembert og granskudd/løvetanngelé. Det er smaker som passer perfekt sammen! God lokal ost , godt brød og smaken av skog – granskudd/løvetanngelé.  Selvsagt med litt friske og aromatiske jordbær og blåbær til. Velg selv hvilken ost du vil bruke. Det finnes et vell av gode lokale oster rundt omkring. Dette smaker like godt sammen med god kjeks. Oppskriften på granskudd/løvetanngelé finner du på min hjemmeside: kirstenwinge.no

Hva mere kan man ønske seg på en sådan kveld? Det må være et lite dikt av Johan Herman Wessel:

 

Kierlighed og Smørrebrød

At Smørrebrød er ikke Mad,
Og Kierlighed er ikke Had,
Det er for Tiden hvad jeg veed
Om Smørrebrød og Kierlighed.

Du har kanskje også lyst til å lese...