Bærboka er norsk vinner i sin kategori i GOURMAND WORLD COOKBOOK AWARDS 2013
Gjett om jeg er stolt!!!! Har akkurat fått beskjed om at Bærboka er norsk vinner i klassen «Best single subject» i Gourmand World Cookbook Awards. En stor takk til Vigmostad&Bjørke som har hatt tro på meg, redaktør Johan Hval og fotografene Esten Borgos og Ove Bergersen. En stor takk til Konstadtunet og Torill Mevik og Kjell Konstad som hadde lanseringen av boken på sitt idylliske sted. Takk til alle som har hatt arrangementer i forbindelse med boka. Takk til mine to prøvesmakere og de som betyr aller mest for meg – Arne og Jesper! Beijing neste!
CONGRATULATIONS!!
December 19, 2013
GOURMAND WORLD COOKBOOKS AWARDS 2013
– YOU ARE THE WINNER IN NORWAY
– YOU QUALIFY FOR THE NEXT “GOURMAND BEST IN THE WORLD” COMPETITION
WITH: Bærboka, Kirsten Winge
Photo: Ove Bergersen
In the category: Best Single Subject Cookbook
You can win again in the next step.
The winner in each country will compete against winners in the same category in other countries for The Best in the World. The results will be announced on May 20-21, 2014 at the annual Awards event. It will take place in Beijing during the first “Beijing Cookbook Fair”, May 19-21, 2014.
CONGRATULATIONS!!
For more information, contact:
Edouard Cointreau, President