Inspirasjon til årets høstesesong

Den store høsteboka

Inspirasjon til årets høstesesong

Inspirasjon til årets høstesesong kan du få av meg! Fremdeles så er det mye snø her i de dype skoger, men det går fort mot en ny høstesesong av bær og andre vekster. Jeg kommer gjerne og presenterer min nyeste bok «Den store høsteboka» som ble utgitt i fjor sommer. Mitt ønske er at jeg kan inspirere deg til å sanke noen av de spennende smakene som vi har rundt oss. Jeg gir også tips om hva disse kan brukes til. Presentasjonen tar cirka 45 minutter, og ledsages av bilder.

Ønsker du å inspireres til å plukke noen av de spennende bærsortene vi har, har jeg også foredrag på dette som ledsages av bilder. Se mere informasjon under «foredrag».

Er du interessert, ta kontakt med meg.

 

Med hilsen fra de dype skoger – Kirsten Winge

 

Du har kanskje også lyst til å lese...