Stor stas å få Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris!

Det var med glede og stor ydmykhet jeg mottok Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris torsdag 29. oktober.  Tenk at mitt engasjement for naturens spisskammers har kulminert i en slik utmerkelse!

Jeg kunne ikke vært mer beæret over å ha trådt inn i det gode selskap av tidligere vinnere, som Arne Brimi, Harald Osa og Andreas Viestad – bare for å nevne noen. Turen til hovedstaden og alle festlighetene rundt prisen var i seg selv stor stas. Det er ikke dagligdags kost for ei  jordnær dame fra bygda, med litt over middels interesse for naturens mangfold, å oppleve slikt! Så takk til Matkulturprisens styre og jury for denne fantastiske utmerkelsen og anerkjennelsen av mitt livsverk.

PA290030Det må nevnes, at uten støtte og kompetanse fra mine gode kommunikasjonsrådgivere og blogghjelpere, medianova.no, så hadde min formidlingsglede av naturressursene neppe latt seg gjennomføre med samme gjennomslagskraft via digitale plattformer og sosiale medier.

Denne prisen inspirerer så absolutt til videre arbeid. Alle kan høste noe – og lære å oppbevare og tilberede det mangfoldet av råstoffer som finnes der ute i naturen. Jeg ønsker å formidle dette på best mulig måte. Eksperimentere, lære, inspirere og bli inspirert. Og nå er jeg definitivt inspirert. Tusen takk!

Les medieomtaler her:

https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/villmarkskokk-vinner-av-ingrid-espelid-hovigs-matkulturpris/id2459367/

http://magasinet.skog.no/artikkel.cfm?id_art=810

http://www.ostlendingen.no/trysil-og-engerdal/nyheter/villmarkskokk-fra-sore-osen-ble-tildelt-ingrid-espelid-hovigs-matkulturpris/s/5-69-139901

Du har kanskje også lyst til å lese...