Ramsløkdressing

Ramsløkdressing

Ramsløkdressing

Ramsløkdressing er et produkt jeg bruker ramsløk til. I flere år har jeg jaktet på ramsløk. Ikke her i de dype skoger, for her vokser den ikke. Nå har jeg endelig funnet ramsløk. Denne gastronomiske høydaren er både vakker å se på og smaker og lukter helt fantastisk. Det mest spennende nå er om ramsløk trives her i Trysil. I dag byr jeg på ramsløkdressing. Fantastisk god smak og supert tilbehør til blant annet grillet mat.

Ramsløkdressing

3 dl tyrkisk yoghurt

1 ss god olivenolje

1 ts eddik

litt sukker

malt sort pepper

6-7 blader av ramsløk

Vask ramsløkbladene, slik at du er sikker på at det ikke er noe jord med. Finhakk/klipp bladene. Bland alle ingrediensene. La dette stå og godgjøre seg slik at smakene får «satt seg». Du kan gjerne risle litt olivenolje på overflaten før servering. Serveres som tilbehør til grillet mat eller som et lite måltid med focaccia og et glass øl.

Du har kanskje også lyst til å lese...