Gourmand Awards – Free Food Culture Shortlist 2019

Ostekake med geitramsgelelokk. Foto Arne Nohr

Gourmand Awards – Free Food Culture Shortlist 2019

Min hjemmeside: kirstenwinge.no (En smak av naturens spisskammers), er finalist i Gourmand Awards – Free Food Culture Shortlist 2019. Dette er en del av den verdensomspennende konkurransen Gourmand Awards. Da har jeg jammen klart det igjen!

For første gang siden denne konkurransen startet i 1995, deles konkurransen nå i to deler: Free and Paid Finalist. Finalene vil foregå på forskjellige tider i 2019. Tid og sted offentliggjøres i november 2018.

For meg så er dette utrolig stort. Jeg startet opp med min hjemmeside i 2013. En stor takk til Gyda Lømo Fjeld som puffet meg i gang. Jeg er deg evig takknemlig, Gyda! En stor takk til Medianova med Geir Fjeld og Gry Dørnberg Olsen. Uten dere hadde dette vært helt umulig for meg. Tusen takk for all hjelp og støtte!

Tusen takk til prøvesmakeren Arne Nohr for at du har spist deg gjennom alt på hjemmesiden. I tillegg så har du fotografert det meste som er lagt ut.

Takk for alle tilbakemeldinger, interesse og spørsmål fra dere som følger meg.

Jeg anbefaler at dere tar en tur innom min hjemmeside. Her finner du oppskrifter på alt fra geitramssaft til hjortefilet.

Du har kanskje også lyst til å lese...