Inspirasjonsdag: Treretters på bålet lørdag 25. juni kl 12-16

Mat på bålet. Foto Arne Nohr

Mat på bålet. Foto Arne Nohr

Bålet har fortsatt en magisk påvirkningskraft på oss mennesker. Det blir aldri mer sosialt og trivelig enn når vi samler oss rundt ilden. Her smaker også maten best! Du skal få kose deg og spise deg stappmett på bålmat som vi tilbereder i fellesskap. Det blir demonstrasjon av mange forskjellige redskaper og teknikker, som du sikkert vil glede deg til å vise fram når du senere samler dine rundt ditt bål! Jeg er sikker på at du vil få en inspirerende og lærerik dag.

Pris pr person: 750 kroner

HJERTELIG VELKOMMEN TIL SMÅBRUKET SØRLUND VED OSENSJØEN I TRYSIL! 

Påmelding til: post@kirstenwinge.no eller telefon 90779798

Inspirasjonsdagen er fulltegnet

Du har kanskje også lyst til å lese...