Inspirasjonsdager august og september 2015

Blåbær- og bringebærsalat. Foto Arne Nohr

Blåbær- og bringebærsalat. Foto Arne Nohr

2015 er friluftslivets år. For meg innebærer ikke dette noe nytt og spesielt. Jeg dyrker friluftslivet hvert år. Mitt budskap har alltid vært å bruke naturen og de gode råstoffene vi finner der. Slik vil det også være i år. Jeg vil derfor invitere til 5 inspirasjonsdager her hos oss i Søre Osen.

Hvis noen av disse datoene ikke passer, er det bare å ta kontakt for alternative dager…..

Lørdag  8. august  kl 12-15: Bær

Her har du mulighet til å være med på inspirasjonsdag med «Bær» som tema. Dette er jo midt i bærsesongen, og ingenting smaker bedre enn friske bær rett fra natur eller hage. Det er så mye som bær kan brukes til, og det aller beste er å ha en inspirasjonsdag når bærsesongen er på sitt beste og vi fråtser i bær. Hvordan lage bærsirup? Hvordan lage bærgløgg? Tyttebærketchup? Blåbærsalat? Hvordan være kreativ i bruken av bær? Her vil du få mange ideer og gode smaker.

Begrenset antall deltagere. Er du interessert i en inspirasjonsdag på bær, ta kontakt med meg: post@kirstenwinge.no

2 ledige plasser

 

Varmrøkt kjøtt. Foto Kirsten Winge

Varmrøkt kjøtt. Foto Kirsten Winge

Lørdag 15. august kl 14-18: Treretters på bålet 

Her har du mulighet til å være med på en inspirasjonsdag med “mat på bålet” som tema. Det er utrolig stemningsfullt å lage mat over bål. En treretters på bålet  byr på mange muligheter. Forrett, hovedrett og dessert laget over varme. Her brukes abu-røken, mourikkapanner, kokegrop, mat på steinhelle, bakstjern og bålglør for å nevne noe. Her vil du få mange ideer og gode smaker.

Begrenset antall deltagere. Er du interessert i en inspirasjonsdag på “en treretters på bålet”, ta kontakt med meg: post@kirstenwinge.no

Denne dagen er fylt opp.

 

 

 

 

Varmrøkt kjøtt. Foto Kirsten Winge

Varmrøkt kjøtt. Foto Kirsten Winge

Søndag 16. august kl 14-18: Treretters på bålet (Ekstra inspirasjonsdag)

Her har du mulighet til å være med på en inspirasjonsdag med “mat på bålet” som tema. Det er utrolig stemningsfullt å lage mat over bål. En treretters på bålet  byr på mange muligheter. Forrett, hovedrett og dessert laget over varme. Her brukes abu-røken, mourikkapanner, kokegrop, mat på steinhelle, bakstjern og bålglør for å nevne noe. Her vil du få mange ideer og gode smaker.

Begrenset antall deltagere. Er du interessert i en inspirasjonsdag på “en treretters på bålet”, ta kontakt med meg: post@kirstenwinge.no

Denne dagen er fylt opp.

 

 

 

Varmrøkt kjøtt. Foto Kirsten Winge

Varmrøkt kjøtt. Foto Kirsten Winge

Lørdag 22. august kl 14-18: Treretters på bålet (Ekstra inspirasjonsdag)

Her har du mulighet til å være med på en inspirasjonsdag med “mat på bålet” som tema. Det er utrolig stemningsfullt å lage mat over bål. En treretters på bålet  byr på mange muligheter. Forrett, hovedrett og dessert laget over varme. Her brukes abu-røken, mourikkapanner, kokegrop, mat på steinhelle, bakstjern og bålglør for å nevne noe. Her vil du få mange ideer og gode smaker.

Begrenset antall deltagere. Er du interessert i en inspirasjonsdag på “en treretters på bålet”, ta kontakt med meg: post@kirstenwinge.no

 

 

 

Lørdag 12. september kl 12-15: Inspirasjonsdag tyttebær

Skjørost med Trollkrem. Foto Arne Nohr

Skjørost med Trollkrem. Foto Arne Nohr

Inspirasjonsdag tyttebær

I september er tyttebæra moden. Jeg byr på en inspirasjonsdag på tyttebær her på småbruket i Søre Osen til ære for denne fantastiske bæra. Jeg blir mer og mer begeistret for denne allsidige og godt synlige bæra! Den kan brukes til mye forskjellig. Tyttebærgløgg, tyttebærsirup, tyttebærketchup for å nevne noe. Her vil du få inspirasjon og smake på forskjellige varianter med tyttebær. Begrenset antall deltagere. Er du interessert i en inspirasjonsdag på tyttebær, ta kontakt med meg: post@kirstenwinge.no

 

Du har kanskje også lyst til å lese...