Friluftslivets år og kajakkens dag 30. mai i Våler

Turpakke. Foto Kirsten Winge

Turpakke. Foto Kirsten Winge

Kajakkens dag/åpning av Holsjøen leirplass

Lørdag kl.12:00
Kynna, Risberget
Sørskogbygda, VålerÅpne kart
Våler kommune, i samarbeid med Sporty 4H Våler og Våler jakt og fiskeforening, inviterer alle til padlingens dag. Kynna, leirplassen på vestsiden av Holsjøen. Åpning ved ordfører Kjell Konterud Diverse aktiviteter o Natursti og volleyball ved 4H o Fiskelykke og fluefiskeopplæring ved Våler jakt og fiskeforening o Terje Bredvold forteller om vassdraget, naturen, dyrelivet, bosetting o Smaksprøver ved villmarkskokk Kirsten Winge Hun er utdannet biolog og har et ydmykt og nært forhold til naturen. Hun er en ivrig sanker av naturens råvarer og en erfaren villmarkskokk. Kirsten har gitt ut ti bøker, alene og sammen med andre. Padling med kano eller kajakk, ta gjerne med din egen! Ta med mat og drikke. Grillen er varm! Ta med noe å sitte på.

Du har kanskje også lyst til å lese...