Inspirasjonsdager (tranebær, geitrams, tyttebær)

I tillegg til inspirasjonsdag på bær og “treretters på bålet” i august (se eget oppslag), har jeg tenkt å arrangere ytterligere tre inspirasjonsdager i år.

copy-tranebaer.jpgInspirasjonsdag tranebær

Nå når snøen forsvinner fra de snødekkete myrkjølene her i de dype skoger, kan du få være med på tranebærtur. Det er spennende og eksotisk å plukke bær om våren – når naturen våkner til liv igjen. Her vil du få inspirasjon til å bruke tranebær. Turen byr også på en smak av tranebær, og blir i begynnelsen av mai. Dato bestemmes på kort varsel når forholdene ligger til rette for det.

Ta kontakt på: post@kirstenwinge.no hvis du er interessert.

 

Geitramssaft. Foto Arne Nohr

Geitramssaft. Foto Arne Nohr

Inspirasjonsdag geitrams

Geitrams er fylkesblomsten i Hedmark, er vakker å se på og kan nytes som lekker drikke eller god spise. Her på småbruket i Søre Osen vil du få inspirasjon til å bruke geitrams, og få en smak av geitrams. Dato blir fastsatt senere, men det blir medio juli.

Ta kontakt på: post@kirstenwinge.no hvis du er interessert.

 

Skjørost med Trollkrem. Foto Arne Nohr

Skjørost med Trollkrem. Foto Arne Nohr

Inspirasjonsdag tyttebær

I september er tyttebæra moden. Jeg byr på en inspirasjonsdag her på småbruket i Søre Osen til ære for denne fantastiske bæra. Tyttebærgløgg, tyttebærsirup, tyttebærketchup for å nevne noe. Dato blir fastsatt senere, men inspirasjonsdagen blir i begynnelsen av september.

Ta kontakt på: post@kirstenwinge.no hvis du er interessert.

 

 

Du har kanskje også lyst til å lese...