Inspirasjonsdag “Bær” sommeren 2015

Blåbær- og bringebærsalat. Foto Arne Nohr

Blåbær- og bringebærsalat. Foto Arne Nohr

Nå begynner det å fylles opp med forskjellige arrangementer for meg. I august 2015 har du mulighet til å være med på inspirasjonsdag med “Bær” som tema. Det er så mye som bær kan brukes til, og det aller beste er å ha en inspirasjonsdag når bærsesongen er på sitt beste og vi fråtser i bær. Hvordan lage bærsirup? Hvordan lage bærgløgg? Tyttebærketchup? Blåbærsalat? Hvordan være kreativ i bruken av bær?

Er dere en forening, lag vennegjeng eller lignende kan dette være noe å fundere på. Har du ei sæter, en sætervoll, ei hytte eller noe annet hvor du ønsker å å ha en inspirasjonsdag, kan dette være spennende. Opplegget kan tilpasses dine ønsker.

Er du interessert i et slikt opplegg, ta kontakt med meg: post@kirstenwinge.no

Du har kanskje også lyst til å lese...