De Nordiske Folkehelsedager 2015

Vi ønsker velkommen til De Nordiske Folkehelsedager 11.-12. juni 2015!

05.11.2014 Hovedtema for De Nordiske Folkehelsedager 2015 er natur og friluftsliv som en helsefremmende faktor. Gjennom foredrag, kurs og andre aktiviteter vil vi sette søkelys på praktisk orientert folkehelsearbeid, forskning, utvikling og innovasjon. De Nordiske Folkehelsedager 2015 vil dekke tema som fysisk aktivitet for alle, aktiv aldring, mat- og matkultur, kosthold og helse, friluftsliv, helsefremmende skole mm. Målgruppen er fagfolk og forskere, og ikke minst de som skal omsette kunnskapen i praktisk folkehelsearbeid som lærere, politikere, næringslivet, helsearbeidere, planleggere med flere.

Les mer

Faglig helaften på naturlig vis

05.11.2014 Torsdag 11. juni arrangeres “Faglig helaften på naturlig vis” som en del av programmet. Dette blir en helaften som vil inneholde vandring og foredrag i naturskjønne omgivelser på museumsområdene, matbuffet av kortreist mat og underholdning med Erik Lukashaugen som vil synge tekster av Hans Børli. Det er mulighet for å melde seg på denne delen av programmet separat. Se program for mer detaljer. Foto: Kirsten Winge

Les mer

Friluftslivets år 2015

05.11.2014 Friluftslivets år markeres i 2015 for å bidra til varig økt deltakelse i friluftsliv, og gi økt oppmerksomhet om friluftslivet. Dette er tredje gang at friluftslivets år markeres med en rekke aktiviteter i hele landet, hele året igjennom. Friluftslivets år 2015 vil ha fokus på friluftsliv i nærmiljøet, på fritidsfiske og på opplevelse av kulturminner i naturen. Friluftslivets år 2015 skal gi økt bevissthet om friluftslivets positive effekter knyttet til folkehelse og bidra til økt bevissthet og økt kunnskap om allemannsretten.

Les mer

de nordiske Folkehelsedager 11- 12. juni 2015

Påmeldingsfrist 1. mai 2015

Påmelding

Abstrakt til frie foredrag

En viktig del av programmet ved De Nordiske Folkehelsedager er presentasjon av ulike prosjekter og tiltak som frie foredrag i parallellsesjoner. Dette kan være små og større prosjekter og tiltak av relevans for De nordiske Folkehelsedagenes tematikk, også de som er under planlegging eller i en avslutningsfase

En presentasjon av et prosjekt eller et tiltak meldes på ved innsending av et abstract, som skal være utarbeidet etter en fast mal. Frist for innsending av abstract: 1. februar 2015

Mal for innsending av abstract

SEND INN ABSTRACT

Hold deg oppdatert

Ønsker du oppdateringer om arrangementet?

Registrer Deg

De Nordiske Folkehelsedager | Adresse: C/o Visit Elverum Regionen AS, postboks 142, 2402 Elverum.

Du har kanskje også lyst til å lese...