Spiselige bær og planter – nå er den her

Spiselige bær og planter

Spiselige bær og planter

Spiselige bær og planter

Nå er håndboka ” Spiselige bær og planter” endelig tilbake! Etter å ha vært utsolgt i 1 1/2 år, er boka nå trykket opp i nytt opplag. Bildene er nye og forbedret. Det ble solgt 4000 eksemplarer av første opplag. Dette er en av 10 bøker i “På tur- serien”. Gode og slitesterke håndbøker som tåler røff behandling. Boka er liten og hendig, og kan puttes i ei jakkelomme eller i en sekk. Snart er det sesong for sanking…..

Boka presenterer 48 spiselige bær og planter, og forteller hvor du kan finne dem, hvordan du skal gjenkjenne dem og hvordan du kan bruke dem. Boka har ordforklaringer og litteraturliste. Det er også eksempler på giftige og uspiselige bær og planter, og forvekslingsarter. Boka gir også tips om hva de forskjellige bær og vekster kan brukes til, og forteller også om voksested og botanisk tilhørighet.

 

Du har kanskje også lyst til å lese...