Takk te dokk…..

Kirsten og Rush. Foto Ottar Strand.

Kirsten og Rush. Foto Ottar Strand.

Nå har Nationens lesere stemt frem Årets Bygdeprofil 2014. Vinner ble Merete Furuberg foran Lærdalsordfører  Jan Geir Solheim og  meg – Kirsten Winge – på tredjeplass. Gratulerer så mye til Merete, dette er vel fortjent! For meg så er dette en seier. Det å bli foreslått som kandidat av Nationens lesere er en ting. Det å deretter bli nominert av en jury er neste skritt. Det var ikke hvem som helst som var nominert. Åtte kandidater der jeg har stor respekt og et ydmykt forhold til mine 7 mednominerte. Tusen takk til alle som har stemt på meg. Tusen takk til Vigmostad & Bjørke og “Skog”. Tusen takk for alle gode tilbakemeldinger. Jeg setter stor pris på dere alle sammen.

2014 har vært et fantastisk år. Jeg ønsker dere alle ET GODT NYTT ÅR!

 

Hilsen Kirsten

Du har kanskje også lyst til å lese...