Løten folkebibliotek 10. september 2014

Kirsten Winge. Foto Jesper Nohr

Kirsten Winge. Foto Jesper Nohr

Også i år har vi gleden av å ønske villmarkskokk, forfatter og biolog Kirsten Winge velkommen til Løten folkebibliotek. Onsdag 10 september kl. 19.00 holder hun foredraget “Hjortevilt – fra skudd til tallerken”. Arrangementet er åpent for alle og helt gratis, og er selvfølgelig midt i blinken for alle som er opptatt av jakt og/eller matlaging. Hjertelig velkommen! / Tea Kristin

Bilde: Også i år har vi gleden av å ønske villmarkskokk, forfatter og biolog Kirsten Winge velkommen til Løten folkebibliotek. Onsdag 10 september kl. 19.00 holder hun foredraget "Hjortevilt - fra skudd til tallerken". Arrangementet er åpent for alle og helt gratis, og er selvfølgelig midt i blinken for alle som er opptatt av jakt og/eller matlaging. Hjertelig velkommen! / Tea Kristin

Du har kanskje også lyst til å lese...