Vil du ha “Bærboka”?

Cover bærbokaNå er det sommer, det er juli og bærsesongen har startet for noen. Andre kjenner kanskje at det kribler etter å komme i gang med bærplukking? Jeg synes ikke det er lenge siden vi hadde vinter og mye snø, og nå er det grønt og frodig overalt. Moltene står og godgjør seg, blåbæra holder på å få den karakteristiske blåfargen og markjordbæra modnes etter hvert. Duften og smaken av markjordbær er ubeskrivelig! Naturen er magisk! Jeg gledes over mange humler her omkring og andre insekter som gjør det mulig å høste bær og andre vekster.  I glede  og takknemlighet over bærsesongen og at nettopp Bærboka kom på sølvplass i Gourmand World Cookbook Awards, ønsker jeg å gi bort et eksemplar av den fantastiske boka. Du behøver bare å like Kirsten Winge firmaside , og skrive hva som er ditt favorittbær. Så trekker jeg ut en vinner i morgen fredag klokka 21. God bærtur! 🙂

Du har kanskje også lyst til å lese...