Inn på tunet Hedmark

Turpakke på bål. Foto Kirsten Winge

Turpakke på bål. Foto Kirsten Winge

NETTVERKSSAMLING MED TANKEKRAFT, PRISSETTING, MAT PÅ BÅL OG MYE MER

16/10/2013 · av  · i Siste nytt

Hallo alle sammen! Vi har nå gleden av å invitere dere til nettverkssamling i nettverket IPTH den 8. – 9. november 2013 i Åsnes på Åsa kurs og feriested. Det blir prissetting, tankekraft og motivasjon, facebook, matglede med Kirsten Winge og mye, mye mer. Håper vi ser deg!

Programmet ligger også her: NettverkssamlingNov2013

Program

Fredag

18.00                   fremmøte med kaffe/te og noe å bite i

18.30 – 20.30      Motivasjon, overskudd og trivsel, gjennom positiv tenkning DEL 1

20.30                   Middag med sosialt samvær og idemyldring

Lørdag

08.00 – 09.00      Frokost

09.00 – 10.45      Alternativ 1A:

Motivasjon, overskudd og trivsel, gjennom positiv tenkning og bevisst kommunikasjon DEL 2

Eller

Alt 1B:

Minikurs i å lage egen facebook-side

11.00 – 12.45      Alt 2A:

Mat på bål

Eller

Alternativ 2B

En smakebit om prissetting/kalkulasjon

13.00 – 14.00      Enkel lunsj

Pris for kurset blir kr. 575,- pr person for medlemmer av IPTH, og kr 775;- for medlemmer av IPT Oppland. Det er muligheter for overnatting, og det koster kr 225,- pr person i dobbeltrom og inkluderer sengetøy og håndkle. Det er begrenset antall sengeplasser, så «først til mølla» prinsippet gjelder.

Påmeldingsfrist er 23. oktober, husk da å melde deg på enten Alternativ 1A eller 1B og enten Alternativ 2A eller 2B for kursene på lørdag.  Dersom det blir færre enn 6 påmeldinger til et kurs vil det utgå eller bli kortet ned på tiden til hvert alternativ, slik at alle får med seg alt.

Husk at vi også trenger påmelding til overnatting. Påmelding til Brit Mona på mail: post@solortunet.no eller tlf. 922 45 748, og betaling til kontonummer: 1822.33.83811, Inn På Tunet Hedmark, snarest for å sikre plassen din.

Fredag 8. november (18.30-20.30):

Motivasjon, overskudd og trivsel, gjennom positiv tenkning DEL 1 og

        

Lørdag 9. november (0900.1045):

Motivasjon, overskudd og trivsel, gjennom positiv tenkning og bevisst kommunikasjon DEL 2 (del 1 og del 2 kan tas uavhengig av hverandre)

 

Dette er 2 forskjellige minikurs som utfyller hverandre.

Alle mennesker har et stort potensiale som sjelden kommer frem i lyset.

Gjennom økt bevissthet om følelser (emosjoner) og tankekraft kan vi forandre energitappende holdninger til energiskapende holdninger (verdier) hos oss selv.

Eva Hartviken har undervist i temaet positiv tenkning i mange år, og på mange arena.

Eva Hartviksen startet sin karriere med positiv tenkning og affirmasjoner i tenårene. Hun hadde en håndballtrener som lærte henne dette. På slutten av 80-tallet leste hun boken «Tenk positivt» av Bjørn Ringom, og denne boken ble hennes livsveileder.

Eva er sertifisert kursinstruktør for motivasjon og latterkursene til Franciska Munck, og har holdt mange forskjellige kurs innen denne sjangeren, og da både til næringslivet og privatpersoner.

Meld deg på fagsamlingen vår og få med deg nesten 2 timer med henne og ovennevnte tema både fredag 8. og lørdag 9. november.

Positiv tenkning betyr at vi tar totalt ansvar for vårt liv, vår kropp, våre tanker, følelser og reaksjoner og for våre handlinger. Det innebærer at vi fullt ut godtar både det positive og det negative i oss og rundt oss. At vi ut fra denne godtakelsen bevisst og med omtanke velger å tenke positive tanker og setter oss positive mål og på denne måten forvandle det negative i oss til noe positivt.
Affirmasjoner er bevisst formulerte positive tanker og uttalte ord ladet med innlevelse og fulgt av et indre bilde, en visualisering, som gjentas og gjentas til bildet er fast forankret i underbevisstheten. Affirmasjon kalles ofte ”vitenskapelig bønn”. Det er altså det samme som bønn. En bønn bygger på forvissningen om at alle Guds rikdommer, på alle plan, mentalt, følelsesmessig og materielt, alltid stå til disposisjon for oss når vi åpner oss og selv tar initiativ til kontakt. En bønn basert på Jesu ord: Alt dere ber om i bønnene deres skal dere få (Matteus 21:22).

Stikkord for disse 2 øktene:                                                          

Få mer glede i hverdagen

Få bedre selvtillit – bli mer fornøyd med deg selv

Ha det bra sammen med andre

Kom lettere gjennom «problemer» og motgang

Hvordan si fra på en god måte

Ros, anerkjennelse og oppmuntring

Vi gjør mange praktiske øvelser sammen, og det blir rom for dialog J

Prissetting/kalkulasjon:

Seniorkonsulent hos Vinn, Harald Granrud kommer og snakker om prissetting/kalkulasjon. Dere vil få en smakebit på hva som er viktig når dere skal ut og gi pris på et oppdrag. Dersom dette temaet er av interesse for mange, vil vi på et senere tidspunkt vurdere å sette opp et kveldskurs.

Noen aktuelle tema:

Hvilke tjenester vil du tilby og hvorfor vil du tilby disse?

Forskjellen på bidrags- og selvkostmetoden (tankegangen  –  ikke alle detaljer).

Hvilken pris ønsker du for at du skal føle at det er verd å tilby tjenesten?

Hvilken pris finnes i markedet? Hva er markedet villig til å betale?

Mat på bål:

Kirsten Winge kommer for å gi oss innspill på hvordan lage kreativ og enkel mat på bål. Hun er utdannet biolog og har et ydmykt og nært forhold til naturen. Hun er en ivrig sanker av naturens råvarer og en erfaren villmarkskokk. Kirsten har gitt ut ti bøker, alene og sammen med andre. Sewww.kirstenwinge.no. Denne gruppen lager mat til lunsjen som vi spiser på lørdag.

En kort innføring i hvordan lage din egen facebook-side:

Dette er en liten workshop, hvor vi legger opp til en aktiv dialog. Vår prosjektleder Anette Strand Sletmoen, leder oss gjennom noen viktige punkter i forhold til å lage egen facebook-side, og så diskuterer vi både fordeler og utfordringer. Dersom dette temaet er av interesse for mange, vil vi på et senere tidspunkt vurdere å sette opp et mer omfattende kurs.

Veibeskrivelse

Åsa kurs og feriested ligger på vestsida av Glomma i Åsnes, du svinger av 210 ved skilting Haugen. Følger veien oppover ca 1 km sving til venstre ved skilting Lotteriet. Følg da denne veien i ca 1 km så vil du få stedet på venstre hånd.

Ved bruk av GPS, søk på Åsa kurs og feriested.

Hjertelig velkommen!

 

Du har kanskje også lyst til å lese...