Tynset Bokhandel 11. oktober – Arbeidets Rett

PDF enkelt side

Høstlig forfatterkveld

Arbeidets Rett, 9. okt 2013, side 14


PDF enkelt sideKlikk her for PDF utgaven
Klikk på bildet for en større versjon

Bokhandler Siri Strømmevold har en nærmest en årlig tradisjon med et forfattertreff i sine lokaler. Nå på fredag får publikum møte Kirsten Winge og Liv Marit Haakenstad.

TYNSET: Det er et enkelt men trivelig opplegg bokhandleren byr på. De to forfatterne får hver sin lille halvtime til å prate om sine bøker. Deretter er det åpent for spørsmål og samtale.

Over 100 bokinteresserte møtte opp da Anne B. Ragde og Unni Lindell gjestet bokhandelen for noen år siden.

– Får vi bortimot 50 denne gang, er jeg fornøyd. For å skape en trivelig ramme rundt dette forfattermøtet, har jeg også sørget for skjenkebevilling for anledningen, forteller Strømmevold.

Kirsten Winge trenger knapt noen nærmere presentasjon. Kokebokforfatteren kommer fra Trysil, men er godt kjent både her i distriktet, og fra tidligere opptredener i bokhandelen. I høst er hun ute med en praktbok, «Bærboka».

Liv Marit Haakenstad har skrevet «Slektsgranskerens guide til utvandringen 1825-1930». Dette er en omfattende og praktisk veileder for alle slektsforskere som søker sine røtter i Amerika.

BILLEDTEKST: BØKENES VERDEN: Siri Strømmevold inviterer til nok en kveld i bøkenes verden. Denne gang får leserne møte forfatterne Kirsten Winge og Liv Marit Haakenstad.

Du har kanskje også lyst til å lese...